Nieuws

Helemaal zen met mandala dot painting

Heb je al eens gehoord van Mandala dot painting? Dat is een heerlijk ontspannende en eenvoudige schildertechniek waarbij je met gekleurde stippen op korte tijd een mandala uit je penseel tovert.

In het Doppahuis gebruiken we gladde rivierstenen als canvas. Die worden voorzien door de lesgeefster, net als de verf en vernis. Zelf neem je best een schort, oude doek, bokaal voor water en penselen mee.

Gezocht: een kei met klei

Ben jij een kei met klei (keramiek) en wil je anderen helpen om dat ook te worden? Dan zoeken we jou!

Werken met klei en keramiek zijn momenteel erg populair, getuige de meer dan 40 cursisten die wekelijks bij ons les volgen.

Omdat de vraag het aanbod overstijgt zijn we op zoek naar een vrijwilliger om een extra lesreeks voor beginners te begeleiden.

We dachten aan een reeks van 4 lessen op dinsdagavond of woensdagnamiddag maar dit is uiteraard bespreekbaar.

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig, enkel een gezonde dosis enthousiasme. 

Wij zorgen voor de klei en verschillende materialen. Jij ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 

Voel je je aangesproken? Neem dan snel contact op met Annelies via annelies [at] doppahuis [dot] be. Hopelijk horen we snel iets van je!

Workshop wijn proeven

Wil je graag wijn leren proeven? Dan is onze nieuwe workshop 'Wegwijs in wijn' je kans.

Begeleider Ricky, die jaren ervaring heeft als sommelier en wijnverkoper, leert je het verschil tussen witte en rode, droge en zoete wijn en zelfs tussen de verschillende druivensoorten.

We proeven minstens 4 wijntjes, vergezeld van een hapje, en dat voor slechts € 8,00! Op restaurant ben je duurder uit en leer je bovendien niets bij!

Veelgestelde vragen over het tweede semester

Het tweede semester gaat weldra van start en daar komen enkele praktische zaken bij kijken. Daarom beantwoorden we hier enkele veelgestelde vragen. 

Wanneer start het tweede semester? 

Het tweede semester loopt van februari tem juni en duurt dus ongeveer 17 weken. De laatste lesdag is vrijdag 19 juni 2020. Hierna nemen we een zomervakantie waarin wel nog enkele zomerworkshops georganiseerd worden. In september starten we met een nieuw schooljaar. 

Wat kosten lessen in het Doppahuis? 

Voor de taallessen vragen we € 60,00 per semester en voor de crealessen € 70,00. Wij hanteren steeds democratische prijzen. Heb je een lager inkomen, dan is een verlaagde bijdrage mogelijk. Je kan hiervoor in discretie terecht bij ons secretariaat. 

Waar vind ik meer informatie over een cursus? 

Via het menu 'Cursussen/Workshops' bovenaan deze pagina kan je naar de detailpagina van elke cursus navigeren. Daar vind je naast de prijs ook meer info over de lestijden, de bezetting, benodigdheden, eventuele vereiste voorkennis... 

Wanneer ben ik ingeschreven? 

Je bent pas volledig inschreven als het inschrijvingsgeld is betaald. Dan ben je zeker van je plaats. Voor het tweede semester dient dit betaald te worden voor 27 januari.

Ik heb de start van een cursus gemist, wat nu?

Indien er nog plaats vrij is, en je aan eventuele toelatingsvoorwaarden voldoet, kan je altijd instappen. Je betaalt dan het resterende cursusgeld.

Openingsuren

Ons secretariaat is elke werkdag tijdens de kantooruren geopend van 9 tot 12.30 uur.

Spring gerust binnen of neem telefonisch contact op via 011 25 03 87

We zijn ook steeds bereikbaar via mail info [at] doppahuis [dot] be

Tijdens de cursussen is onze ontmoetingsruimte op de eerste verdieping doorlopend open.

De cursusuren kan je terugvinden onder het tabblad Cursussen/Workshops. 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren