Nieuws

Nieuwe schooljaar start op 13 september

De vraag waarop iedereen het antwoord wil weten is natuurlijk wanneer we heropenen. Noteer 13 september maar in je agenda, want dan start het nieuwe schooljaar. Tenzij de overheid strengere veiligheidsmaatregelen oplegt natuurlijk.

Een opendeurdag zit er deze zomer helaas niet in. We organiseren de komende maanden wel enkele inschrijvingsdagen en zijn ook bereikbaar via info [at] doppahuis [dot] be voor vragen en informatie. Het secretariaat is momenteel gesloten.

Cursisten die door de gedwongen sluiting lessen hebben gemist, kunnen hun tegoed komend schooljaar inzetten. Voor nieuwe inschrijvingen bedraagt het cursusgeld €55,00 euro. Een drankje tijdens de pauzes is inbegrepen.

Huidige cursisten schrijven zich voor het nieuwe jaar in via hun lesgever. Ook als je de cursus niet meer wenst te volgen geef je dit aan, zodat we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen. Vanaf 1 juni zijn de inschrijvingen open voor iedereen.

Onze lesgevers werken allemaal via het vrijwilligersstatuut en ontvangen een forfaitaire vergoeding.

Instappen in een les als het schooljaar reeds begonnen is kan mits voldoende voorkennis.

Omwille van verluchtingsmogelijkheden vallen we terug van 7 naar 6 leslokalen. De plaatsen zijn dus beperkt. Hou hier rekening mee. Er mag ook maar 1 persoon aan het loket staan in de inkomhal. De anderen blijven buiten wachten.

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren