Nieuws

Kerstvakantie verlengd van 13 december tot 9 januari

Het komt wellicht niet als een verrassing. Het Doppahuis houdt net als het lager onderwijs een langere kerstvakantie. Dat betekent dat we gesloten zijn van maandag 13 december tot en met 9 januari 2022 uiteraard onder voorbehoud van nieuwe maatregelen (9 januari 2022) Zo hopen we ons steentje bij te dragen en de nieuwe coronagolf te stoppen.

Het feit dat we nog open zijn is al een prestatie op zich. Meer dan 70% van de groepen besloot afgelopen maand na onderling overleg om de lessen tijdelijk te pauzeren of online verder te zetten. Wie het wel nog ziet zitten krijgt volgende week de kans om nog wat zaken af te werken. We vragen om altijd een mondmasker te dragen en de deuren en vensters open te laten voor een goede luchtdoorstroming. Er is ook geen mogelijkheid meer om drank te verkrijgen. CO2-meters zijn zoals jullie weten aanwezig in ieder lokaal.  

Zorg goed voor jezelf en je naasten en hou de moed er in. Geniet van de feesten op een veilige manier zodat ook wij na de kerstvakantie weer van jullie tomeloze inzet en enthousiasme kunnen genieten.

Nieuw telefoonnummer

 
We hebben een nieuw telefoonnummer: 0472/615624
 

Doppahuis vzw gesloten vanaf 13 december tem 9 januari 2022. 

We zijn zeer beperkt open in de week van 6 tem 9 december. Voor meer info mail naar info [at] doppahuis [dot] be 

 

 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren