Nieuws

Cursusaanbod volgend schooljaar + proeflessen

Het cursusaanbod voor het schooljaar 24-25 is nu beschikbaar. Je vindt het onder Cursussen/Workshops.

Inschrijven kan vanaf nu via info [at] doppahuis [dot] be en voor huidige cursisten ook via de lesgever.

Wie momenteel al een cursus volgt krijgt voorrang bij de inschrijvingen.

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief na betaling van het cursusgeld. We vragen om dit voor 15 augustus in orde te brengen.


Proeflessen

Twijfel je of een cursus iets voor jou is? Volg dan in de maanden mei en juni een gratis proefles.

Zo krijg je de kans om het niveau te testen, de lesmethoden te ervaren en kennis te maken met medecursisten en lesgever(s).

Vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom!

Cursusbegeleiders gezocht

Ben je ergens goed in en wil je dat graag delen met een groep gemotiveerde (jong-) volwassenen?

Voor het nieuwe cursusjaar zoeken we enthousiaste begeleiders-sters voor Spaans en Italiaans. (geen pedagogisch diploma nodig) 


Hou je bijvoorbeeld van muziek maken (blokfluit, trompet ...), wandelingen, koken, schilderen of tekenen? Misschien ben je wel een gepassioneerde pizzabakker met een buitenoven die graag les wil geven?

Of een kranige keramist die lesgeven wel ziet zitten? Of ben je een milieubewuste mijmeraar die onze cursisten mee op sleeptouw wil nemen? Of een kampvuurgitarist met een grote tuin? 

Een tocht door de natuur, met als thema 'ons milieu'. Kan je met ruwe wol tot garen spinnen? 


We kunnen het zo gek niet bedenken, maar jij misschien wel? Alle ideeën zijn welkom! Stuur een mailtje naar annelies [at] doppahuis [dot] be.Secretariaat open op maandag-en woensdagvoormiddag

Ons secretariaat is open op maandag-en woensdagvoormiddag. 
Al de andere dagen kan je ons (de permanentiemedewerkers) vinden in onze ontmoetingsruimte, 1ste verdieping.
 
We zijn ook altijd bereikbaar via mail op info@doppahuis.be 
 
Doppahuis is gesloten tijdens schoolvakanties.
 
 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren
Comments