Nieuws

Aangepaste openingsuren tot 7 maart

Beste cursist

Door de vele annuleringen van lessen uit angst voor het coronavirus, is het voor het Doppahuis niet langer rendabel om voltijds open te blijven. Daarom organiseren we tot na de krokusvakantie (7 maart) enkel nog lessen op dinsdagnamiddag, woensdagvoormiddag en voor enkele taalgroepen op de ingeplande momenten ’s avonds.

Op die manier blijven de groepen die wel nog kunnen en willen samenkomen, niet in de kou staan. We vragen wel met aandrang om de maatregelen strikt op te volgen: voldoende verluchten (hou de CO2-meters in de gaten), afstand houden en altijd een mondmasker dragen.

Je lesgever contacteert je (of heeft dat al gedaan) om de keuze mee te delen of te overleggen over de vorm van een eventuele verderzetting. Waar mogelijk gaan de lessen online door. Daar wordt voortaan ook cursusgeld voor gevraagd. In geval van annulering kan je de lessen op een later tijdstip kosteloos inhalen.

Deze maatregelen zijn onderhevig aan verandering en we hopen met z'n allen dat de situatie verbetert en we eerder en vaker in het Doppahuis kunnen samenkomen. Wanneer dat het geval is, zijn jullie de eerste die het weten.

Wees voorzichtig en zorg voor jezelf en voor elkaar

Fijne feesten

Lieve cursisten en vrijwilligers
 
Het was weer een bewogen jaar. Het aanbod van het Doppahuis was beperkt maar toch konden we rekenen op veel enthousiaste en flexibele cursisten, medewerkers en vrijwilligers. We willen jullie bedanken voor jullie blijvende inzet en jullie vertrouwen in onze werking. We hopen terug op te starten op 10 januari 2022.
 
We wensen jullie een goede gezondheid en warme feestdagen!

Kerstvakantie verlengd van 13 december tot 9 januari

Het komt wellicht niet als een verrassing. Het Doppahuis houdt net als het lager onderwijs een langere kerstvakantie. Dat betekent dat we gesloten zijn van maandag 13 december tot en met 9 januari 2022 uiteraard onder voorbehoud van nieuwe maatregelen (9 januari 2022) Zo hopen we ons steentje bij te dragen en de nieuwe coronagolf te stoppen.

Het feit dat we nog open zijn is al een prestatie op zich. Meer dan 70% van de groepen besloot afgelopen maand na onderling overleg om de lessen tijdelijk te pauzeren of online verder te zetten. Wie het wel nog ziet zitten krijgt volgende week de kans om nog wat zaken af te werken. We vragen om altijd een mondmasker te dragen en de deuren en vensters open te laten voor een goede luchtdoorstroming. Er is ook geen mogelijkheid meer om drank te verkrijgen. CO2-meters zijn zoals jullie weten aanwezig in ieder lokaal.  

Zorg goed voor jezelf en je naasten en hou de moed er in. Geniet van de feesten op een veilige manier zodat ook wij na de kerstvakantie weer van jullie tomeloze inzet en enthousiasme kunnen genieten.

Nieuw telefoonnummer

 
We hebben een nieuw telefoonnummer: 0472/615624
 

Doppahuis vzw gesloten vanaf 13 december tem 9 januari 2022. 

We zijn zeer beperkt open in de week van 6 tem 9 december. Voor meer info mail naar info [at] doppahuis [dot] be 

 

 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren
Comments