Nieuws

Heropstart leesclub op 20 maart

Onze leesclub gaat weer van start! Maandag 20 maart om 13.30 uur bespreken we het boek Antionette van Robbert Welagen. Boekenwurm Mia Bemong begeleidt ons daarbij. Die dag krijg je ook de titel van het volgende boek mee en leggen we een nieuwe datum vast. Per samenkomst betaal je 5 euro en daar is 1 drankje bij inbegrepen. Inschrijven kan via de gekende kanalen.

Over Antoinette:
“Een zondag in Boedapest. In het park voor een thermaalbad wacht een 42-jarige man op een vrouw. Om drie uur, op deze dag, onder deze bomen zal hij haar ontmoeten. Maar Antoinette komt niet opdagen. In plaats van haar te bellen, bezoekt hij het thermaalbad: een plek van troost. In deze omgeving van warm water en vertraagde tijd blijven zijn gedachten uitgaan naar Antoinette en hun geschiedenis samen. Wie is zij? Waarom is ze niet gekomen? Antoinette is een verhaal van verstilde droefheid, over verlies en verlangen, geschreven in een dromerige en verfijnde stijl.”

Ook nu kan je nog instappen in onze bestaande groepen .....

Wist je dat je hele jaar door kan instappen in onze taal- en crealessen, zolang er nog een plaats vrij is? Alleen voor de echte beginnersgroepen hanteren we een instroomstop.

Twijfel je nog? Misschien kan een gratis proefles je wel overtuigen! Dan weet je meteen ook of je qua niveau in de juiste groep zit. Uiteraard betaal je aangepast cursusgeld voor de resterende lessen.

Is de cursus die je wil volgen al volzet? Schrijf je dan in op onze wachtlijst zodat je bij de volgende start zeker een plekje hebt. Een overzicht van ons cursusaanbod en de bezettingsgraad vind je op onze website.

De bijdrage wordt per groep besproken.

  • breicafe op donderedagnamiddag om de twee weken
  • Frans op maandagnamiddag
  • Werken met klei op dinsdagnamiddag, vrij atelier  
  • Engels in verschillende groepen
  • Spaans praatgroep op woensdagvoormiddag
  • Italiaans 2de jaar maandagnamiddag
  • kleding (nog één plaats op maandag of woensdag of donderdag)
  • leesclub, dag en datum nog niet bekend, interesse? 

 

Secretariaat open op

 
Ons secretariaat is beperkt open en dit op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12.30 uur.
Let wel: je kan op bijna alle werkdagen terecht in onze ontmoetingsruimte (1ste verdieping) en dit doorlopend van 9 tot 16 uur.
(uitz. op donderdag vanaf 10 tot 14.30 uur en vrijdag van 9 tot 12.30 uur)
 
We zijn altijd bereikbaar via mail op info@doppahuis.be 
 
Doppahuis is gesloten tijdens schoolvakanties.
 
 
 

Gezocht: een kei met klei en creatief schilderen en tekenen.

Ben jij een kei met klei (keramiek) en wil je anderen helpen om dat ook te worden? Dan zoeken we jou!

Werken met klei en keramiek zijn momenteel erg populair, getuige de meer dan 40 cursisten die wekelijks bij ons les volgen.

We willen starten in februari / maart  tot ......Avond-en of halve dagcursussen. (ongeveer 2.30 uur) 

We kunnen ook starten met een proefperiode of een reeks van 5 à 10  lessen, alles in bespreekbaar. 

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig, enkel een gezonde dosis enthousiasme. 

Wij zorgen voor de klei en verschillende materialen. Jij ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 

Voel je je aangesproken? Neem dan snel contact op met Annelies via annelies [at] doppahuis [dot] be. Hopelijk horen we snel iets van je!

Ook voor tekenen en creatief schilderen zoeken we extra vrijwilligers. 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren