Nieuws

Gezocht: vrijwilligers in onze ontmoetingsruimte

Het Doppahuis is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die enkele uren per week (of meer!) beschikbaar zijn. Heb jij nog wat tijd over en wil je die zinvol gebruiken? In ruil krijg je een hoop nieuwe vrienden, een vrijwilligersvergoeding en korting bij het volgen van lessen.

We zoeken nog mensen die de ontmoetingsruimte willen bemannen op maandag, dinsdagnamiddag of avond, donderdagavond en vrijdagvoormiddag. Passen deze momenten niet maar een ander wel? We puzzelen nog volop dus laat gerust iets weten. Ook als je 's avonds beschikbaar bent, horen we graag van je! Je takenpakket bestaat uit cursisten bedienen aan de toog tijdens de pauzes en nadien opruimen, klein onderhoud, lesgevers begeleiden en een luisterend oor zijn.

Je controleert betalingen en ontvangt lesgevers en cursisten. Of droom je er misschien stiekem van om eens voor de klas te staan? Bij ons heb je geen pedagogisch diploma nodig, een gezonde dosis enthousiasme volstaat.

Voor meer info of om je kandidaat te stellen mail je naar info [at] doppahuis [dot] be 

Secretariaat open op

 
Doppahuis is gesloten tijdens schoolvakanties.
 
Vanaf 11 september 2023 is het Doppahuis-secretriaat terug open. 
En dit op maandag-en woensdagvoormiddag. 
Al de andere dagen kan je ons vinden in onze ontmoetingsruimte, 1ste verdieping. 
 
 
We zijn altijd bereikbaar via mail op info@doppahuis.be 
 
 
 
 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren