Nieuws

Einde compensatie gemiste lessen door corona

Wie vorig jaar betaalde voor lessen die niet doorgingen omwille van de coronamaatregelen, kon deze aan de start van dit schooljaar inhalen. Die compensatieperiode loopt af vanaf 11 oktober.

Wil je je lesreeks afmaken? Dan gelden onderstaande tarieven voor de periode oktober 2021 tot en met half februari 2022 (tenzij anders vermeld). Per les is één drankje inbegrepen.

Talen: € 55,00

Kleding: € 70,00 (wekelijks, halve dag)

Kleding: € 120,00 (wekelijks, hele dag)

Keramiek: € 70,00 (wekelijks)

Aquarel: € 60,00 (wekelijks, op donderdag, dit is een uitzondering)

Experimenteel schilderen: € 40,00 (om de 2 weken, nieuwe instap mogelijk)

Breien: € 16,00 (per reeks van 4)

Bloemschikken: € 35,00 (voor rest cursusjaar)

Patchwork: € 95,00 (voor rest cursusjaar)


Omdat het een overgangsjaar is loopt het anders dan normaal. Volgend jaar betaalt iedereen terug per semester.
Als je vragen hebt kan je altijd bij het secretariaat terecht of info [at] doppahuis [dot] be 

Coronamaatregelen vierde golf

Het zal niemand ontgaan zijn: we zitten midden in de vierde coronagolf.

Het Doppahuis blijft open voor wie dat wenst maar voor een aantal groepen worden de lessen wel opgeschort tot na het kerstverlof of online verdergezet. Dit gebeurt in overleg tussen de lesgever en de cursisten of omdat het economisch niet haalbaar is om open te doen door een gebrek aan cursisten. Zo worden alle maandaggroepen voorlopig opgeschort.

Wie wel naar het Doppahuis komt vragen we om een mondmasker te dragen, zowel in de klaslokalen als bij verplaatsingen. Kleed je ook dik aan want omwille van een goede verluchting blijven deuren en vensters open.

Ben je ziek? Dan blijf je thuis.

Nieuw telefoonnummer

Opgelet!
 
We hebben een nieuw telefoonnummer: 0472/615624.
 

Je kan ons elke weekdag bereiken tussen 9:00 en 12:30 uur.

 

 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren
Comments