Nieuws

Gratis proeflessen in mei en juni

Nu de paasvakantie achter de rug is loopt het schooljaar stilaan op zijn einde. Onze laatste lesdag valt op 16 juni en vanaf 5 juni kan je je al inschrijven voor het nieuwe schooljaar. Huidige cursisten krijgen zoals altijd voorrang. Eind mei vind je het cursusaanbod voor september op onze website. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Heb je een bepaalde cursus in gedachten maar twijfel je nog? In mei en juni volg je volledig gratis een proefles. Enige vereiste is dat er nog voldoende plaats is in de klas en dat je indien nodig het juiste niveau hebt. Stuur daarom best een mailtje naar info [at] doppahuis [dot] be (info [at] doppahuis [dot] be) om af te stemmen.

Heropstart leesclub op 8 mei en 12 juni 2023

Onze leesclub gaat weer van start!

Het volgende boek om te bespreken is ' Verborgen Verbintenissen' van Delphine de Vigan

We hebben volgende leesclub voorzien voor maandag 5 juni om 13.30 uur. (Boek heet Schemerleven van Jaap Robben)

 Boekenwurm Mia Bemong begeleidt ons daarbij. Die dag krijg je ook de titel van het volgende boek mee en leggen we een nieuwe datum vast. Per samenkomst betaal je 5 euro en daar is 1 drankje bij inbegrepen. Inschrijven kan via de gekende kanalen.

 

Secretariaat open op

 
Ons secretariaat is beperkt open en dit op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12.30 uur.
Let wel: je kan op bijna alle werkdagen terecht in onze ontmoetingsruimte (1ste verdieping) en dit doorlopend van 9 tot 16 uur.
(uitz. op donderdag vanaf 10 tot 14.30 uur en vrijdag van 9 tot 12.30 uur)
 
We zijn altijd bereikbaar via mail op info@doppahuis.be 
 
Doppahuis is gesloten tijdens schoolvakanties.
 
 
 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren