Nieuws

Info over inschrijven

De inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar lopen als een trein! Je twijfelt dus best niet te lang als je een plaatsje wilt veroveren. Het volledige cursusaanbod staat nu online. 

Wil je je inschrijven en ken je je leerkracht al? Neem dan contact op met hem/haar op. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor vragen over een compensatie voor geannuleerde lessen wegens Corona. 

Ben je nieuw in het Doppahuis of in je klas? Stuur dan een mailtje naar info [at] doppahuis [dot] be. We zijn telefonisch momenteel niet bereikbaar. Je inschrijving is pas rond wanneer het cursusgeld betaald is.

Aan oud-cursisten die een meerjarige opleiding volgen vragen we om even te bevestigen of ze al dan niet terugkomen in september. Zo raken alle plaatsen tijdig ingevuld en moeten we niemand van de nieuwe lichting teleurstellen.

Tot in september?

Nieuwe schooljaar start op 13 september

De vraag waarop iedereen het antwoord wil weten is natuurlijk wanneer we heropenen. Noteer 13 september maar in je agenda, want dan start het nieuwe schooljaar. Tenzij de overheid strengere veiligheidsmaatregelen oplegt natuurlijk.

Een opendeurdag zit er deze zomer helaas niet in. We organiseren de komende maanden wel enkele inschrijvingsdagen en zijn ook bereikbaar via info [at] doppahuis [dot] be voor vragen en informatie. Het secretariaat is momenteel gesloten.

Cursisten die door de gedwongen sluiting lessen hebben gemist, kunnen hun tegoed komend schooljaar inzetten. Voor nieuwe inschrijvingen bedraagt het cursusgeld € 55,00 euro voor de taallessen en € 65,00 voor de crealessen. Een drankje tijdens de pauzes is inbegrepen.

Huidige cursisten schrijven zich voor het nieuwe jaar in via hun lesgever. Ook als je de cursus niet meer wenst te volgen geef je dit aan, zodat we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen. Vanaf 1 juni zijn de inschrijvingen open voor iedereen.

Onze lesgevers werken allemaal via het vrijwilligersstatuut en ontvangen een forfaitaire vergoeding.

Instappen in een les als het schooljaar reeds begonnen is kan mits voldoende voorkennis.

Omwille van verluchtingsmogelijkheden vallen we terug van 7 naar 6 leslokalen. De plaatsen zijn dus beperkt. Hou hier rekening mee. Er mag ook maar 1 persoon aan het loket staan in de inkomhal. De anderen blijven buiten wachten.

Doppahuis blijft gesloten tem 5 september 2021. We blijven bereikbaar via info [at] doppahuis [dot] be 

Telefonisch tijdelijk onbereikbaar

Opgelet! We zijn niet meer bereikbaar op ons vertrouwde vaste telefoonnummer.
 
We schakelen over naar een nieuw mobiel nummer maar dat zal pas begin september actief zijn.
 
In de tussentijd contacteer je ons best door een mailtje te sturen naar info [at] doppahuis [dot] be.

Tot schrijfs!

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren
Comments