Vrijwilligers gezocht

Spaans

Lesgever/begeleider SPAANS gezocht

Spreek je vloeiend Spaans? Ben je eventueel een native speaker? Heb je zelf jaren Spaans gevolgd en wil je nu je kennis overdragen? Hou je van lesgeven en sociale contacten? Dan kan jij onze cursisten begeleiden tijdens één van onze taalgroepen. Momenteel zoeken we specifiek iemand voor het begeleiden van een groep enthousiaste cursisten:Spaans voor echte beginners : avondcursus vanaf half september 2023

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig. We werken met kleine groepen. Wij zorgen voor een onkostenvergoeding en vrijwilligersverzekering en je kan zelf met korting andere cursussen volgen in het Doppahuis.

 

 

 

Gezocht: een kei met klei

Begeleiding lesreeks voor beginners

Ben jij een kei met klei (keramiek) en wil je anderen helpen om dat ook te worden? Dan zoeken we jou!

Werken met klei en keramiek zijn momenteel erg populair, getuige de meer dan 40 cursisten die wekelijks bij ons les volgen.

Omdat de vraag het aanbod overstijgt zijn we op zoek naar een vrijwilliger om een extra lesreeks voor beginners te begeleiden.

We dachten aan een reeks van 5 lessen en dit op woensdagavond of dinsdagnamiddag,  maar dit is uiteraard bespreekbaar.

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig, enkel een gezonde dosis enthousiasme. 

Wij zorgen voor de klei en verschillende materialen. Jij ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 

Voel je je aangesproken? Neem dan snel contact op met Annelies via annelies [at] doppahuis [dot] be. Hopelijk horen we snel iets van je!

 

Begeleider 'werken met Smartphone' gezocht

Voor de cursus 'werken met smartphone' zijn we op zoek naar een begeleider. Heb je interesse? Ben je geduldig en wil je graag je kennis overbrengen? Dan ben je de geschikte kandidaat voor het begeleiden van deze cursus. Kom eens langs om kennis te maken of mail naar annelieslieve [at] doppahuis [dot] be (@doppahuis.be)

Ook voor andere cursussen Smartphone/ Computer/multimedia zijn we steeds op zoek naar nieuwe kandidaat-vrijwilligers. 

We werken met reeksen of openklas-momenten. 

Smartphone voor echte beginners, dringend gezocht voor september - oktober

Vrijwilligers gezocht

Het Doppahuis is steeds op zoek naar vrijwilligers. Voor volgend schooljaar zoeken we nog begeleiders voor verschillende lessen: tuinieren, natuurkennis, spinnen en/of weven, schilderen, werken met klei, tekenen, Spaans… Zit er iets voor jou tussen? Of heb je misschien een ander voorstel? Neem dan snel contact op met Annelies via annelies [at] doppahuis [dot] be (annelies [at] doppahuis [dot] be). Alles is bespreekbaar!

Wist je trouwens dat vrijwilligerswerk goed is voor de gezondheid? 

Uit recent onderzoek van de UGent blijkt dat vrijwilligers even gezond zijn als 5 jaar jongere niet-vrijwilligers. Waarom? Omdat het bijdraagt aan je zelfvertrouwen, zelfwerkzaamheid en de kwaliteit van je sociaal netwerk. Het biedt bovendien bescherming tegen dementie en weerstand tegen stress en ontstekingen. Brits onderzoek wijst dan weer uit dat vrijwilligerswerk een uitstekend middel is tegen eenzaamheid.

Nog niet overtuigd? Als vrijwilliger bij het Doppahuis kan je rekenen op een onkostenvergoeding en verzekering. Daarnaast kan je tegen verlaagd tarief cursussen volgen!

Facebook_link