Vrijwilligers gezocht

Lesgever/begeleider Spaans, Italiaans en Engels

Spreek je vloeiend een vreemde taal? Ben je eventueel een native speaker? Hou je van lesgeven en sociale contacten? Dan kan jij onze cursisten begeleiden tijdens één van onze taalgroepen. Ook als je een stevige basiskennis hebt, ben je welkom om een beginnersniveau te begeleiden.

Momenteel zoeken we specifiek een lesgever voor:

  • Italiaans 3de jaar op dinsdagnamiddag
  • Italiaans 4de jaar op donderdagnamiddag
  • Spaans conversatie op woensdagvoormiddag
  • Spaans praktische kennis op donderdagnamiddag
  • Engels, praktische kennis op maandagnamiddag

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig. We werken met kleine groepen. Wij zorgen voor een onkostenvergoeding en vrijwilligersverzekering en je kan zelf met korting andere cursussen volgen in het Doppahuis.

 

 

Vrijwilliger/begeleider cursus Keramiek

Het Doppahuis zoekt een lesgever voor een cursus Keramiek. Meer specifiek zoeken we iemand om les te geven op donderdagavond, om de twee weken, reeks van 7 lessen.  Ondertussen is onze wachtlijst zo groot geworden, dat er op andere dagen ook les gegeven kan worden. enthousiaste lesgever-ster gezocht.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 

Voor meer uitleg, contacteer Annelies of Lieve

Creatieve begeleiders gezocht!

Het Doppahuis is steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je een specifieke hobby? Spreek je een vreemde taal of ben je een computerkenner? Hou je van lesgeven en sociale contacten? Dan ben jij de geknipte persoon om ons vrijwilligersteam te versterken.

Ook voor nieuwe crea-cursussen (raamweven, marmeren, leerbewerken, tekenen, fotografie…) zoeken we nog begeleiders. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie of stuur een mailtje naar annelies [at] doppahuis [dot] be

Facebook_link

Comments