Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger Grieks en Spaans gezocht

Wij zijn op zoek naar een extra begeleider (ster) Grieks voor beginners! Ken jij of ben jij misschien iemand die graag les zou willen geven? Geef dan een seintje via info [at] doppahuis [dot] be 

Je hebt geen pedagogisch diploma nodig, wel enthousiasme en voldoende kennis van de Griekse (Spaanse) taal. Ook native speakers zijn welkom! De dag en het uur zijn nog niet bekend, dit kunnen we in onderling overleg vast leggen.

 

Vrijwilligers gezocht

Het Doppahuis is steeds op zoek naar vrijwilligers. Voor volgend schooljaar zoeken we verschillende permanentie-medewerkers.

Zowel voor de avond - als overdag permanentie, enkele uurtjes per week. Kom je graag eens kennismaken met onze werking en jouw taken, mail naar info [at] doppahuis [dot] be 

Taken: een leuke babbel met cursisten en lesgevers, onthaal, koffie zetten, keukentje in orde houden, .......

 

 

Wist je trouwens dat vrijwilligerswerk goed is voor de gezondheid? 

Uit onderzoek van de UGent blijkt dat vrijwilligers even gezond zijn als 5 jaar jongere niet-vrijwilligers. Waarom? Omdat het bijdraagt aan je zelfvertrouwen, zelfwerkzaamheid en de kwaliteit van je sociaal netwerk. Het biedt bovendien bescherming tegen dementie en weerstand tegen stress en ontstekingen. Brits onderzoek wijst dan weer uit dat vrijwilligerswerk een uitstekend middel is tegen eenzaamheid.

Nog niet overtuigd? Als vrijwilliger bij het Doppahuis kan je rekenen op een onkostenvergoeding en verzekering. Daarnaast kan je tegen verlaagd tarief cursussen volgen!

Facebook_link