Aangepaste openingsuren tot 7 maart

Beste cursist

Door de vele annuleringen van lessen uit angst voor het coronavirus, is het voor het Doppahuis niet langer rendabel om voltijds open te blijven. Daarom organiseren we tot na de krokusvakantie (7 maart) enkel nog lessen op dinsdagnamiddag, woensdagvoormiddag en voor enkele taalgroepen op de ingeplande momenten ’s avonds.

Op die manier blijven de groepen die wel nog kunnen en willen samenkomen, niet in de kou staan. We vragen wel met aandrang om de maatregelen strikt op te volgen: voldoende verluchten (hou de CO2-meters in de gaten), afstand houden en altijd een mondmasker dragen.

Je lesgever contacteert je (of heeft dat al gedaan) om de keuze mee te delen of te overleggen over de vorm van een eventuele verderzetting. Waar mogelijk gaan de lessen online door. Daar wordt voortaan ook cursusgeld voor gevraagd. In geval van annulering kan je de lessen op een later tijdstip kosteloos inhalen.

Deze maatregelen zijn onderhevig aan verandering en we hopen met z'n allen dat de situatie verbetert en we eerder en vaker in het Doppahuis kunnen samenkomen. Wanneer dat het geval is, zijn jullie de eerste die het weten.

Wees voorzichtig en zorg voor jezelf en voor elkaar

Facebook_link

Comments