Franse chansons

La vie est Riguelle - En route!: voorbespreking en concert

Patrick Riguelle en Jan Hautekiet brengen hun chansonprogramma 'La vie est Riguelle - en Route!' in CC Hasselt. 

Als voorbereiding op het concert organiseren we in het Doppahuis twee samenkomsten. We beluisteren en bespreken de liedjes die aan bod komen.
Als afsluiter gaan we samen naar het concert op vrijdag 7 februari. 

Basiskennis Frans volstaat. 

"Vijf jaar lang nu al wordt de zaterdagvooravond op Klara opgevrolijkt door de brede glimlach waarmee het Franse lied door Patrick Riguelle en Jan Hautekiet gekoesterd wordt in La vie est Riguelle. Vijf jaar lang al leven Riguelle en Hautekiet zich uit in de schier eindeloze collectie parels waarmee ‘la chanson française’ de wereld sinds jaar en dag verblijdt.

Eind juni krijgt het radioprogramma een orgelpunt, waarna alle registers nog een laatste keer worden opengetrokken op het podium. Samen met o.a. Gwen Cresens (accordeon) grasduinen Riguelle en Hautekiet dan door het beste, het mooiste en het meest verrassende dat ze de voorbije vijf jaar genereus deelden met hun enthousiaste luisteraars."

 

Praktisch

Data Uur
woensdag 22 en 29 januari : voorbespreking van 9.30 tot 11.50 uur
vrijdag 7 februari: concert in CC Hasselt start: 15 uur
Begeleiding: Brigit V.

Bijdrage: € 6,00 voor de voorbesprekingen (of € 3,00 voor één samenkomst) + € 16,00 inkom voorstelling Cultuurcentrum Hasselt

Je bent niet verplicht om voor beide activiteiten in te schrijven. Je kan ook apart inschrijven. Deel het mee bij je inschrijving. Tickets zijn te koop in het Doppahuis. (Max. 20)

 

Facebook_link

Comments