Franse chansons

La Vie est Riguelle - En route!

Voorbespreking en concert

Hou je van het Franse lied? Kom dan mee met ons naar een overzichtsconcert van Patrick Riguelle en Jan Hautekiet in CC Hasselt!

Dit concert is het orgelpunt van vijf jaar radio op de zender Klara door dit duo. Als voorbereiding organiseren we twee samenkomsten waarin we de liedjes die aan bod zullen komen beluisteren en bespreken. Dit onder deskundige begeleiding van vrijwilliger Brigit. Op 7 februari gaan we dan in groep naar het concert. Basiskennis van het Frans volstaat.

"Vijf jaar lang werd de zaterdagvooravond op Klara opgevrolijkt door de brede glimlach waarmee het Franse lied door Patrick Riguelle en Jan Hautekiet gekoesterd wordt in La vie est Riguelle. Vijf jaar lang leefden Riguelle en Hautekiet zich uit in de schier eindeloze collectie parels waarmee ‘la chanson française’ de wereld sinds jaar en dag verblijdt.

Eind juni 2019 kreeg het radioprogramma een orgelpunt, waarna alle registers nog een laatste keer worden opengetrokken op het podium met een tour langs de Vlaamse culturele centra. Samen met o.a. Gwen Cresens (accordeon) grasduinen Riguelle en Hautekiet dan door het beste, het mooiste en het meest verrassende dat ze de voorbije vijf jaar genereus deelden met hun enthousiaste luisteraars."

 

Praktisch

Data Uur
woensdag 22 en 29 januari : voorbespreking van 9.30 tot 11.50 uur
vrijdag 7 februari: concert in CC Hasselt start: 15 uur
Begeleiding: Brigit V.

Bijdrage: € 6,00 voor de voorbesprekingen (of € 3,00 voor één samenkomst) + € 16,00 inkom voorstelling Cultuurcentrum Hasselt

Je bent niet verplicht om voor beide activiteiten in te schrijven. Je kan ook apart inschrijven. Deel het mee bij je inschrijving. Tickets zijn te koop in het Doppahuis. (Max. 20)

 

Facebook_link

Comments