Update over heropening Doppahuis

Beste cursisten en vrijwilligers

We krijgen regelmatig bezorgde vragen over de heropstart van het Doppahuis. We kunnen er echter nog geen datum op plakken. Als bestuur weten we ook niet wanneer we terug kunnen en mogen starten. We volgen de huidige maatregelen en gaan voorzichtig te werk gezien de recente heropflakkering van het virus. 

Voor bepaalde groepen hebben we in overleg met de lesgevers beslist om terug op te starten in september. Dat gebeurde omdat er bijvoorbeeld niet genoeg cursisten (bereid) waren of wegens gezondheidsrisico's voor de betrokkenen. Als dat voor jouw groep het geval is, heb je er wellicht al een mail over ontvangen.

We hopen van harte dat we dit schooljaar nog kunnen heropstarten, maar we kunnen enkel geduldig afwachten. Wat wel kan doorgaan zijn de online lessen. We hebben weet van een 12-tal groepen die elkaar op het internet ontmoeten. ‘Ontmoeting’ is een van de belangrijkste doelstellingen van onze werking en we moedigen deze initiatieven dus sterk aan, al begrijpen we dat het niet voor iedereen haalbaar is.

Hou nog even vol en hopelijk zien we elkaar snel terug in het Doppahuis! 

Facebook_link

Comments