Nieuws

Heropening op 13 september

Op 13 september is het zover! Dan heropent het Doppahuis na een veel te lange coronapauze.

Op enkele uitzonderingen na tekenen alle lesgevers present voor het nieuwe schooljaar, en daar zijn we heel blij om. De cursussen zijn ook bijna allemaal volzet maar je kan je wel nog op de wachtlijst zetten. Alleen voor het eerste jaar Engels, het eerste jaar Italiaans en de nieuwe groep keramiek op woensdagavond zijn er nog plaatsen vrij. Vanaf 1 november 2021 starten we met nieuwe inschrijvingen.

Omdat het coronavirus nog niet helemaal het land uit is nemen we de nodige maatregelen en volgen we de richtlijnen voor het volwassenenonderwijs en deeltijds kunstonderwijs. We blijven dus de handen ontsmetten en dragen een mondmasker bij verplaatsingen of in situaties waar nauw contact is.

De groepen worden kleiner en we gebruiken ook maar 6 van de 7 lokalen meer, die allemaal goed verlucht worden en een CO2-meter krijgen. Indien gewenst voorzien we schermen in plexiglas. De koffiepauzes houden we voorlopig in de klas en niet in de ontmoetingsruimte.

Vanaf 13 september is het secretariaat weer geopend op elke weekdag van 9:00 tot 12:30 uur. We zijn dan ook bereikbaar op een nieuw telefoonnummer.

Wij vragen aan al de cursisten om hun aanwezigheid te melden, rechtstreeks aan de lesgevers-sters. Ook als je afwezig zou zijn, verwittig dan rechtstreeks de lesgever.

In Memoriam Brigit Vanmeer

 Beste vrijwilliger en cursist

Met diepe bedroefdheid melden we het overlijden van onze gewaardeerde vrijwilliger Brigit Vanmeer.

We zullen haar jarenlange inzet nooit vergeten.

Brigit was een zeer enthousiaste en warme leerkracht en lid van de algemene vergadering.

We gaan haar missen en wensen haar familie en geliefden veel sterkte toe. 

 

 

Info over inschrijven

De inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar lopen als een trein! Je twijfelt dus best niet te lang als je een plaatsje wilt veroveren. Het volledige cursusaanbod staat nu online. 

Wil je je inschrijven en ken je je leerkracht al? Neem dan contact op met hem/haar op. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor vragen over een compensatie voor geannuleerde lessen wegens Corona. 

Ben je nieuw in het Doppahuis of in je klas? Stuur dan een mailtje naar info [at] doppahuis [dot] be. We zijn telefonisch momenteel niet bereikbaar. Je inschrijving is pas rond wanneer het cursusgeld betaald is.

Aan oud-cursisten die een meerjarige opleiding volgen vragen we om even te bevestigen of ze al dan niet terugkomen in september. Zo raken alle plaatsen tijdig ingevuld en moeten we niemand van de nieuwe lichting teleurstellen.

Tot in september?

Nieuw telefoonnummer

Opgelet!
 
We hebben een nieuw telefoonnummer
 
0472/615624
 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren