Nieuwe schooljaar start op 13 september

De vraag waarop iedereen het antwoord wil weten is natuurlijk wanneer we heropenen. Noteer 13 september maar in je agenda, want dan start het nieuwe schooljaar. Tenzij de overheid strengere veiligheidsmaatregelen oplegt natuurlijk.

Een opendeurdag zit er deze zomer helaas niet in. We organiseren de komende maanden wel enkele inschrijvingsdagen en zijn ook bereikbaar via info [at] doppahuis [dot] be voor vragen en informatie. Het secretariaat is momenteel gesloten.

Cursisten die door de gedwongen sluiting lessen hebben gemist, kunnen hun tegoed komend schooljaar inzetten. Voor nieuwe inschrijvingen bedraagt het cursusgeld € 55,00 euro voor de taallessen en € 65,00 voor de crealessen. Een drankje tijdens de pauzes is inbegrepen.

Huidige cursisten schrijven zich voor het nieuwe jaar in via hun lesgever. Ook als je de cursus niet meer wenst te volgen geef je dit aan, zodat we de vrijgekomen plaatsen kunnen opvullen. Vanaf 1 juni zijn de inschrijvingen open voor iedereen.

Onze lesgevers werken allemaal via het vrijwilligersstatuut en ontvangen een forfaitaire vergoeding.

Instappen in een les als het schooljaar reeds begonnen is kan mits voldoende voorkennis.

Omwille van verluchtingsmogelijkheden vallen we terug van 7 naar 6 leslokalen. De plaatsen zijn dus beperkt. Hou hier rekening mee. Er mag ook maar 1 persoon aan het loket staan in de inkomhal. De anderen blijven buiten wachten.

Facebook_link