Inschrijvingen september 2022-2023

Corona heeft ons niet klein gekregen! Nu de paasvakantie achter de rug is bereiden we ons voor op een nieuw (en hopelijk normaler) cursusjaar. De cursusplanning is zo goed als rond, met uitzondering van de computer- en smartphonelessen. Vanaf 2 mei vind je hem hier online. 

Groepen/cursussen:

We vragen de huidige cursisten om zo snel mogelijk mee te delen of ze volgend schooljaar al dan niet terugkomen. Zo hebben we tijdig zicht op de grootte van de groepen en kunnen we bijsturen waar nodig. 

Nieuwe cursisten kunnen zich (afhankelijk van de bezettingsgraad) ook al inschrijven voor volgend schooljaar, of zich op de wachtlijst laten registreren. Op dit moment zijn er al heel wat plaatsen vrij! 

 

Cursusgelden:

De prijzen voor onze cursussen stijgen licht. We doen het niet graag maar onze subsidies zijn stopgezet en de algemene inflatie laat ons geen keuze.

Voor de taallessen vragen we op jaarbasis voortaan 150,00 euro en voor de crea- en algemene cursussen wordt dat 175,00 euro (tenzij anders vermeld en anders afgesproken in jouw groep, zie cursusplan/ reeksen) In het cursusgeld zit één drankje per les. Mensen met minder middelen kunnen in twee delen betalen en krijgen ook nog een korting van 25,00 per semester. De inschrijving is definitief na betaling van het cursusgeld via bankoverschrijving. BE44 0016 8928 8645

 

 

 

Facebook_link

Comments