Heropening op 13 september

Op 13 september is het zover! Dan heropent het Doppahuis na een veel te lange coronapauze.

Op enkele uitzonderingen na tekenen alle lesgevers present voor het nieuwe schooljaar, en daar zijn we heel blij om. De cursussen zijn ook bijna allemaal volzet maar je kan je wel nog op de wachtlijst zetten. Alleen voor het eerste jaar Engels, het eerste jaar Italiaans en de nieuwe groep keramiek op woensdagavond zijn er nog plaatsen vrij. Vanaf 1 november 2021 starten we met nieuwe inschrijvingen.

Omdat het coronavirus nog niet helemaal het land uit is nemen we de nodige maatregelen en volgen we de richtlijnen voor het volwassenenonderwijs en deeltijds kunstonderwijs. We blijven dus de handen ontsmetten en dragen een mondmasker bij verplaatsingen of in situaties waar nauw contact is.

De groepen worden kleiner en we gebruiken ook maar 6 van de 7 lokalen meer, die allemaal goed verlucht worden en een CO2-meter krijgen. Indien gewenst voorzien we schermen in plexiglas. De koffiepauzes houden we voorlopig in de klas en niet in de ontmoetingsruimte.

Vanaf 13 september is het secretariaat weer geopend op elke weekdag van 9:00 tot 12:30 uur. We zijn dan ook bereikbaar op een nieuw telefoonnummer.

Wij vragen aan al de cursisten om hun aanwezigheid te melden, rechtstreeks aan de lesgevers-sters. Ook als je afwezig zou zijn, verwittig dan rechtstreeks de lesgever.

Facebook_link

Comments