Veganistisch/Indisch/Ayurvedisch koken

Veganistisch/Indisch/ayurvedisch koken - Week van de Smaak

Thema: 'Gezond & tijd'.

Ook een veganistische maaltijd kan je snel en lekker op tafel toveren. Benieuwd naar de recepten? Schrijf je dan in voor deze workshop.

We maken een volledige maaltijd, inclusief dessert en hapjes.

Het wordt een kookworkshop met een Indische toets. (en i.s.m Hoeve het Blokhuis)

 

Over de lesgeefster Bhumika:

Opgegroeid in Mumbai, India (waar het Indische eten over de hele wereld bekend is om de rijke
smaken :) Momenteel wonende te Hasselt en werkende als kok en yogadocent. 
"Door het opgroeien in India als vegetariër heb ik enorm veel kennis van de vegetarische en Indische keuken. Daarnaast kook ik ook Ayurvedisch, wat letterlijk ‘de kennis van het leven’betekent. Deze keuken is minder gekruid en pittig dan de Indiase Keuken. Deze keuken is bijzonder in de manier waarop recepten zijn samengesteld wat betreft de exotische smaak, geur, samenstelling, kleur en de juiste combinatie van de voeding."

 

 

Praktisch

Wanneer Uur

Vrijdag 23 november van 17.30 tot 20.30 uur.

Begeleiding: Bhumika

(De workshop 'veganistisch koken' van 11 tot 14u werd geannuleerd)

van 17.30 tot 20.30 uur   

Bijdrage: € 15,00  - leden van CSA Hoeve het Blokhuis betalen € 13,00

 

Facebook_link

Comments