Koken in het veld: Week van de Korte Keten

Week van de korte keten

Kookworkshop/demo in openlucht

We gaan zelf oogsten op het biologisch zelfoogstveld van CSA Hoeve het Blokhuis en maken heerlijke, gezonde vegetarische gerechtjes.
Verser kan niet! Seizoensgebonden en rechtstreeks van het veld.  (Bij slecht weer koken we in de serre.)

We zorgen dat we voor iedereen min. 5 vegetairsche hapjes hebben. (Bijna hoofdzakelijk gemaakt met groenten. Af en toe verwerken we er een beetje seitan, tofu, tempey in. Deze produkten komen ook van 'kortbij'.)

Heb je interesse in deze zelfoogsttuin, dan krijg je na de kookworskhop een rondleiding en uitleg over CSA (Community Supported Agriculture) en zelfpluk door de leden van het veld.

Waar: CSA - Hoeve Het Blokhuis, Herkkantstraat, tegenover nummer 31, Herk-de-Stad. Eventueel spreek je af in het Doppahuis en kan je samenrijden (op voorhand af te spreken).

Zelf meebrengen:

1liter drinkwater (kraantjeswater), een keukenhanddoek, plat bord, bestek, kopje, plastic kom.

Praktisch

Wanneer Uur
Zaterdag 2 juni  van 13 tot 15. 30 uur

i.s.m. Hoeve Het Blokhuis en Ioop

waar: Herkkantstraat, tegenover nummer 31, Herk-de-Stad

Bijdrage: € 6,00 leden CSA: € 3,00  (incl. min. 5 hapjes, je zal voldoende kunnen proeven)

 

Facebook_link