Nieuws

Update nieuwe schooljaar

Nu de vaccinatie op kruissnelheid komt, durven we weer te dromen van vrijheid en van het nieuwe schooljaar in september!

We bespreken momenteel met onze vrijwilligers wat de mogelijkheden zijn en plannen binnenkort met een programma naar buiten te komen. Voor de taallessen hopen we te starten met nieuwe groepen Grieks, Engels, Spaans en Italiaans. Kan je niet wachten tot het zover is? Stuur een mailtje naar info [at] doppahuis [dot] be en hou onze website en social media in de gaten voor meer nieuws.

Na regen komt zonneschijn! 

Cursusaanbod september 2021, op onze website vanaf 20 mei. 

Wij geven om jouw privacy

Het Doppahuis hecht veel belang aan de privacy van haar cursisten en vrijwilligers. Gegevens worden enkel verwerkt in het kader van onze werking en deze gegevens worden zeker nooit aan derden doorgegeven.

We vragen iedere cursist om schriftelijke toestemming om hem of haar via e-mail te contacteren met info over de cursus(sen) waarvoor hij of zij ingeschreven is. Tijdens de eerste les krijg je van de lesgever een document dat je mag ondertekenen. Ben je niet akkoord of wens je je toestemming in te trekken, dan kan je dit laten weten via info [at] doppahuis [dot] be. Je wordt dan uitgeschreven en ontvangt geen mails meer, geen info en er worden dan geen foto's van jou gebruikt voor de website en/of de sociale media van Doppahuis vzw. Onze lesgevers kiezen zelf of zij hun contactgegevens aan hun cursisten bezorgen.

Facebook_link

Inhoud syndiceren
Comments