Dat 2021 een mooi jaar mag worden

Beste cursisten en vrijwilligers  

Dit vreemde jaar zit er bijna op. We willen jullie allemaal van harte bedanken voor jullie inzet in deze moeilijke tijden. En ook al zitten er dit jaar geen uitgebreide kerstfeestjes in, we hopen dat jullie er een warme en gezonde eindejaarsperiode van maken. Zoek steun bij familie en vrienden en wees er voor elkaar.

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat we de geplande heropening in januari moeten uitstellen. Het volwassenenonderwijs gaat het nieuwe jaar in onder code rood en wij volgen. Waarschijnlijk blijven we gesloten tot en met februari. Maar we laten de moed niet zakken en werken volop aan een alternatief programma voor de herstart. 

Zo plannen we in de eerste fase onder meer gegidste wandelingen in stad en natuur en openluchtklassen tekenen, schilderen en werken met klei. Voor die laatste zijn we nog op zoek naar mooie en rustige plekjes. Denk aan een grote tuin, een veld, een kerk… Alle tips en suggesties zijn welkom. Tijdens de zomermaanden plannen we een extra aanbod aan taalbaden en creatieve workshops.

Heel wat om naar uit te kijken dus! Nog even volhouden en we kunnen weer op een veilige manier samen komen. Dat 2021 een mooi jaar mag worden! 

Beste wensen,

Annelies

Coördinator Doppahuis vzw

Facebook_link